İl Milli Eğitim Müdürümüz'den Okulumuza Anlamlı Ziyaret

Sayın İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal Okulumuzu Ziyaret Ettiler.

14.09.2021 647

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL, 2021-2022 Eğitim öğretim yılının yüz yüze başlamasıyla okullarımıza ziyaretlerine devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL, Nurgöz İlkokulu- Ortaokulu' nu ziyaret etti. Okul müdürü ve öğretmenlerimiz tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL, derslere de katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre eğitimin gerçekleştiğini yerinde tespit eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL, okul idaresi ve öğretmenlerle de görüştü. Ziyaret süresince öğrencilerle çok yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL, öğrencilerin yüz yüze eğitimdeki heyecanlarını paylaştı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hacı Ömer KARTAL, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesi ve çabalarından dolayı okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür etti.