Köy Okullarında Ortam Düzenleme- Tamirat İsimli Sosyal Projemiz

07.03.2024 24

Köy Okullarında Ortam Düzenleme- Tamirat İsimli Sosyal Projemiz Şubat ayının 3. haftasında tamamlanmış ve okulumuzun bahçesinde ki kale direkleri fileler, tamamı elden geçirildi. Ayrıca Okulumuzun duvarlarında okul ve öğrencilerimizle uyumlu REsimler çizildi, bahçe düzenlemesi ve boyamalar yaparken bireyler hayatlarında ilk defa Kale Ağı Örgüsü ördü, Boya Yaptı, Kaynak Yaptı. İşleyiş sürecinde projemize destek veren muhtarlığımıza teşekkür ediyoruz.

Görev Danışmanı Orhan GÜVERCİN'e ve koordinatör  Mehmet KABAOĞLU'na katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.